dj nunta bucurestiCu siguranta fiecare barbat sau femeie asteapta fericitul moment in care sa auda cuvintele „Casa de piatra!”. Ce poate fi mai frumos pe lumea asta decat sa-ti unesti destinul cu partenerul pe care l-ai asteptat toata viata?! Alaturi de semnificatia spirituala si cea sociala, o nunta mai are un farmec aparte deoarece fiecare lucru planificat in ziua casniciei trebuie sa fie foarte aproape de perfectiune.

Alegerea rochiei de mireasa, a verighetelor si a locului unde se va desfasura evenimentul sunt in capul listei atunci cand vine vorba de unirea a doua destine. Insa pe langa toate acestea, o muzica bine aleasa va contribui enorm de mult la bunastarea tuturor invitatilor, de aceea trebuie sa analizati toate serviciile ce le ofera un Dj nunta Bucuresti.

Unul dintre cele mai importante momente din ziua nuntii este cu siguranta dansul pe care cei doi indragostiti il vor efectua in fata tuturor invitatilor in seara petrecerii. Acest dans romantic va ramane in amintirea tuturor, mai ales a celor doi protagonisti. Insa ca acest dans sa fie perfect, trebuie sa includa o sonorizare de inalta calitate oferita de un Dj profesionist, fie el din Bucuresti sau din provincie.

 Care sunt atributiile unui bun dj nunta bucuresti

In primul rand, dj nunta bucuresti se va ocupa cu tot ce inseamna partea sonora a petrecerii din noapte nuntii. Orice tip de muzica, de la vals, clasica, dance sau populara pana la cele mai moderne piese comerciale, vor fi incluse in playlistul Dj-ului angajat. El trebuie sa ordoneze piesele in asa fel incat petrecerea sa nu fie cuprinsa de monotonie. Avand in vedere faptul ca la nunta vor asista persoane de diferite varste si categorii sociale, Dj-ul trebuie sa se adapteze usor la fiecare dintre acestea.

Atunci cand pe ringul de dans se vor afla persoane de varsta a doua sau chiar a treia, Dj-ul trebuie sa ruleze melodii din muzica usoara sau populara pentru a crea o atmosfera specifica acestora. Cand ringul de dans este ocupat de adolescenti sau persoane tinere, cu siguranta se va impune muzica comerciala din zilele noastre. Dansul din noaptea nuntii al celor doi indragostiti necesita si anumite pregatiri, de aceea Dj-ul trebuie sa aleaga o combinatie de piese romantice pe care sa le distribuie mirilor cu cateva zile inainte nuntii.

Serviciile unui Dj nunta Bucuresti trebuie sa includa o aparatura moderna

Numarul de pachete pentru sonorizarea unei nunti este diferit de la companie la companie, si poate ajunge chiar si la suma de 500 euro, in functie de optiunile pe care le alegeti. Aparatura unei companii ce se ocupa cu partea de divertisment a unei nunti poate include masini cu balonase, masini de ceata, efecte lumini si un sistem de sonorizare mai complex fata de cel de la pachetul de baza.

Sistemele de sonorizare sunt alcatuite din boxe, playere, mixer si unul sau mai multe microfoane pentru sesiunile de karaoke. Boxele includ satelitii si, de obicei, un subwoofer. Persoanele care se multumesc doar cu doua boxe de putere medie vor fi nevoiti sa scoata din buzunare doar 250 Euro pentru o noapte, insa cei cu pretentii mai mari, ce doresc sa inchirieze si subwoofer, masina de balonase si diferite aparaturi, vor fi nevoiti sa scoata din buzunar o suma considerabila de bani.

Pentru preturi dj nunta bucuresti vizitati pagina noastra de oferta nunta