Multe persoane cred ca toti dj pentru nunta sunt la fel, insa realitatea este putin diferita. Cand sunteti in cautarea unui dj nunta aveti de luat in considerare foarte multe lucruri pentru a va asigura ca nunta va beneficia de o sonorizare adecvata si ca va fi un adevarat succes.

Din pacate, multe persoane aleg cel mai ieftin dj pentru nunta lor, neintelegand ca de fapt un dj isi stabileste pretul in functie de experienta, de calitatea echipamentului si nu isi stabileste pretul doar dupa simpla sa nevoie materiala.

Asadar, pentru a va asigura ca dj-ul pe care-l angajati pentru nunta dvs este profesionist si-si cunoaste bine meseria, ar trebui sa va raspunda la urmatoarele intrebari:

Este dj la nunti ocazional sau aceasta este meseria lui?

Interviu-dj (2)

Chiar daca nu pare o intrebare care sa faca diferenta, ei bine, un dj amator cu siguranta nu dispune de echipamentul necesar pentru o sonorizare calitativa de care dispune un dj nunta profesionist

 Accepta melodii noi in playlist?

Majoritatea cuplurilor au anumite melodii preferate, iar dj-ul ar trebui sa fie indeajuns de flexibil pentru a permite mirilor integrarea anumitor melodii in repertoriul lor. Este esential sa intrebi dj-ul daca are mai mai multe genuri muzicale in repertoriu si chair daca iti poate impartasi repertoriul muzica, eventual sa mai adaugati sau sa mai scoateti anumite piese.

 Ce tinuta va avea la nunta.

Sunt anumiti dj care nu vin imbracati corespunzator. Desi la o nunta nu dj-ul este in centrul atentiei ci mirii si invitatii, un dj nunta trebuie sa fie imbracat elegant, cu pantaloni la dunga si camasa.

 Este la curent cu noile tendinte muzicale?

Pe langa faptul ca la o nunta se vor pune multe melodii romanesti, populare si multe slagare, totodata trebuie sa se dea atentie si noilor piese muzicale.

 De cand activeaza in domeniu, cata experienta are?

La o nunta, muzica joaca un rol foarte important. Dj-ul are scopul de a distra toti invitatii, indiferent de varsta, de gen sau de gusturile muzicale, iar acest lucru este posibil numai daca dj-ul are experienta necesara incat sa observe ce cere publicul si cand invitatii devin monotoni.

 Filmari/poze de la petreceri anteriore.

Un dj nunta profesionist nu s-ar sfii nici o clipa sa va ofere filmari de la nuntile anterioare. Este foarte indicat sa vizualizati astfel de filmari pentru a vedea daca dj-ul intretine atmosfera asa cum v-ati dori.

 Dupa toate aceste lucruri, pretul este doar un detaliu minor in alegerea unui dj pentru nunta dumneavoastra si sper ca sunteti constient de asta.