dj onomasticaFiecare dintre noi iubeste sa isi invite prietenii, de ziua onomastica sau majorat, la o petrecere care sa ramana in memoria fiecaruia dintre cei prezenti, pentru mult, mult timp dupa aceea. Din pacate, multi dintre cei care isi organizeaza petrecerea data in cinstea numelui lor, omit sa aiba grija de cel mai important amanunt: cineva care sa joace rolul de dj onomastica sau dj majorat! De aceea, de multe ori, sarbatoritii se trezesc in mijlocul unei situatii care, daca nu ar fi personala, ar fi cel putin ilara, privita de pe margine.

In lipsa unui dj onomastica, fiecare dintre invitati doreste sa isi manifeste propriile gusuri in ceea ce priveste nu doar muzica, dar si iluminarea sau alte astfel de detalii. Nu de putine ori, petrecerile care nu au un dj onomastica menit sa se ocupe de atmosfera generala, sunt caracterizate de un haos in ceea ce priveste muzica: persoanele invitate vor sa arate celorlalti noile lor descoperiri, in materie de melodii, fapt ce nu poate fi tocmai rau daca acestea sunt cu adevarat bune si pe gustul tuturor. Insa, ce te faci cand cel care s-a hotarat sa faca pe dj onomastica, nefiind un profesionist, nu intelege ca ceilalti au cu totul si cu totul alte gusturi muzicale? Sau, mai rau, daca cel care s-a decis ca vrea sa „schimbe melodia”, se hotaraste sa faca acest lucru la mijlocul celei precedente? Situatiile se agraveaza, pe masura ce trece timpul, iar invitatii pot resimti adevarate frustrari legate de acest aspect. Nu o data s-a intamplat ca o petrecere ce se dorea a fi exploziva sa se termine intr-un fiasco total, dat de lipsa unui dj onomastica!

Dj Onomastica pentru o petrecere de neuitat

Desigur, daca un dj onomastica ar fi fost prezent, singurul care ar fi avut un cuvant de spus in ceea ce priveste muzica ar fi fost sarbatoritul. Chiar daca ceilalti ar fi avut alte preferinte, acestia ar fi putut sa le spuna celui care juca rolul de dj onomastica, iar acesta le-ar fi integrat perfect in intreaga atmosfera, astfel incat petrecerea sa continue cu acelasi nivel de distractie pentru toata lumea.

Insa aspectul legat de muzica nu este singurl. Sa ne imaginam cum ar arata si care ar fi atmosfera generala a unei petreceri, daca pe langa un set de muzica foarte bun, ar exista si alte elemente menite sa entuziasmeze invitatii si sa creeze o stare de bine. Un dj onomastica bun are, dupa sine, o intreaga echipa responsabila cu aceste lucruri. Exista cel care vine cu jocurile de lumini, cel care se ocupa de ustensile precum masina de fum sau de balonase, cel care se ocupa de intreaga sonorizare. Din fericire, cei care doresc sa angajeze un dj onomastica ieftin, apeland la echipa Party Dj, pot beneficia de toate aceste servicii, de cea mai inalta calitate, contra unui pret modic. Pe langa toate acestea, cei care doresc sa aiba la petrecerea lor un dj onomastica din echipa noastra, pot avea parte si de servicii video, dar si de servicii foto sau de propriul eveniment karaoke.

Pentru detalii despre pret dj onomastica sau dj majorat  va rugam sa mergeti la pagina oferta